Anbefalinger

Her er nogle udtalelser og vurderinger fra mine klienter.

Tusinde tak for din super gode og hurtige indsats….da det kneb….

Betty, 65 år, 2021

Mit coaching forløb hos Peter har været fantastisk.
Gennem nogle gode værktøjer og samtaler har jeg formået at komme videre på meget kort tid.
Han har lært mig at leve i nuet og ikke tænke så meget på fremtiden. Lært mig at sige fra og sætte mig selv i fokus.
Hans gode humør smitter af på en og man føler sig tryk ved hans samtaler.
Jeg kan varmt anbefale Peter som en dygtig og professionel coach.
Af hjertet tak.

Annika 28 år, 2020

Undertegnede har haft stor hjælp af mine sessioner hos dig, for at se flere ting i et perspektiv, der for mig på det lange sigt bare er gavnligt.
Da jeg startede i april, var mit liv meget op ad bakke.
Men din venlighed og empati gjorde det let for mig , at få sagt ting som jeg havde brug for at få sagt højt!
Og det vil jeg sige dig tak for.

Gitte 72 år, september 2016

Jeg havde det i en periode sådan, at jeg bildte mig selv ind, at jeg vidste, hvad andre mennesker mendte uden egentlig at vide det. Jeg havde et tankemønster af antagelser på andres vegne. Det var med til at give mig et manglende gå-på-mod. Jeg isolerede mig fra sociale relationer, fordi jeg var overbevist om, at jeg ikke ville lykkes. Og at det til sidst ikke var umagen værd. Så jeg tog en beslutning om at gøre op med det, og valgte at søge coaching ved Peter Meldgaard. 

Efter at jeg har afviklet et coachingforløb ved Peter, har jeg fået nogle virkelig gode værktøjer til at forholde mig til mine tanker samt at skabe mine egne leveregler igennem en åbent og positivt perspektiv til tingene. Jeg har lært igennem forløbet at forholde mig til virkeligheden og med mit eget valg at oparbejde en støttendende holdning, der hjælper mig mod målet om et bedre selvværd og motiverende livsbalance.

Peter har en bred viden og erfaring inden for coaching, og han var god til både at sætte sig ind i min situation samt til at komme ind til årsagens kerne. Og med et åbent sind og et smil på læben, er han nem at snakke med.

Jeg kan varmt anbefale Peter Meldgaard, som en god vejledende coach.

Kristian 34 år, september 2016

Peter har givet mig troen på det gode liv tilbage. Jeg henvendte mig til Peter i marts 2016, efterjeg fik konstateret en moderat depression af min læge.

Peter tog i mod mig med en utrolig empati, stor venlighed, og han har helt fra starten haft troen på, at jeg kunne blive glad igen. I sessionerne har vi sammen arbejdet på at ændre mine tankemønstre til det positive, og Peter har givet mig værktøjerne til at optimere min hverdag, mit humør og mit selvværd.

At starte til terapi hos Peter, er dén absolut bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.
Jeg giver min varmeste anbefaling til Peter.

Ida, 24 år

Ida 24 år, august 2016

Efter en lang periode med dårligt humør, lavt selvværd og tankemylder valgte jeg at søge hjælp hos Peter – det har vist sig at være en yderst god og livsforandrende beslutning.
Peter har opnået en forståelse af hvem jeg er som person, og med sin humor og varme personlighed er vores samtaler blevet ekstremt lærerige og spændende.
Men det er ikke bare Peter der fortæller mig hvad der er galt og hvad jeg skal gøre, nej, han formår at inddrage dig i samtalen og får dig til at finde svarene selv, hvilket føles meget givende. Derudover er Peter yderst venlig og et meget spændende menneske.
På nærmest ingen tid, formodede Peter at hjælpe mig med mine problemer, i en sådan en grad, at jeg følte at de var “løst”, og jeg har det idag meget bedre end da jeg startede ved Peter – så døjer du med noget, og vil du have hjælp der virker, også i det lange løb, så gør dig selv en tjeneste og opsøg Peter.

Oliver 18 år, juli 2016

Peter er en meget empatisk og favnende terapeut. Han mestrer at lytte og at læse sin klient, og han formår at få klienten til at føle sig tryg i hans nærvær, hvilket er yderst vigtigt i en coaching/terapeutisk session.
Samtidig evner han at finde ind til og fokusere på det væsentlige for at identificere problemets kerne.
Med det som udgangspunkt arbejdede Peter og jeg os frem til løsninger på de problemer, der var grunden til, at jeg opsøgte ham.

Ulla 64 år, juni 2016

Jeg har prøvet både psykolog og psykiater, hvilket hjalp i begrænset omfang. Så begyndte jeg hos Peter, og allerede efter et par samtaler følte jeg mere fremskridt end jeg tidligere havde haft. Hjemmeopgaver og opfølgning på disse til hver samtale hjalp med at give struktur og mål at nå i hverdagen, som jeg personligt syntes hjalp meget. Peter er rar og let at snakke med, og det er altid hyggeligt uden at det går ud over professionaliteten. Jeg vil klart anbefale Peter. Tusind tak.

Jonathan 23 år, juni 2016

Efter mange års søgen gennem den ene psykolog, terapeut og coaching efter den anden, fandt jeg endelig Peter foråret 2015 og halleluja det hjalp.

Peter har på sin umiddelbare, menneskelige og forstående måde, fået fat i essens, af hvem jeg er.

Med både lune, humor, alvor har han formået, at draget mig ind i samtalerne, så jeg selv kunne finde de svar, jeg har ledt efter, siden jeg var en lille pige.

Jeg har i mange år følt mig mindreværdig, underlegen, ”grim” og uelsket dog ganske uden grund. Nu har jeg gennem det sidste halve år, ved hjælp af indsigt, gode samtaler, hjemmeopgaver, og stor støtte og indsigt fra Peter, fundet de redskaber, tankemønster og leveregler der skal til, for at jeg kan se mine ”monstre” i øjnene, og få dem udryddet.

Så vil, og kan jeg fremadrettet kunne lære og leve, som den jeg i virkeligheden er – god nok.

Udover det så er Peter et meget venligt og følsomt menneske med stor indlevelse og empati, dog uden at tabe tråden eller grunden til han er der. Det betyder ekstremt meget, når man selv sidder med følelserne uden på tøjet.

Tak for det Peter

Susse, 57 år, december 2015

Jeg har været i behandling hos Peter for OCD og angst. Peter har derudover hjulpet mig med at få styr på mit selvværd, min selvtillid og hjulpet mig med at finde en balance i mit liv.
Han er en empatisk, neutral, hjælpsom og respektfuld person. Peter har masser af humor, men er samtidig god til at bringe alvoren tilbage i samtalen.
Peters terapi-stil er trygt, fortrolig, beroligende, og rummelig – hvilket gør at man glæder sig til hver aftale.
Mit resultat af behandlingen blev; at jeg via. mine støttende regler, kan komme igennem hverdagen uden at få lyst til at tjekke/kontrollere.
Mit forløb hos Peter har medført at jeg fået min hverdag tilbage – en hverdag som ikke er plaget af angst og OCD.
Jeg vil klart anbefale MySession til andre som har det svært.

Sheila, 21 år, marts 2015