Anbefalinger

Marianne H, 2022

En oplevelse af afmagt, fortvivlelse, udmattelse og rent kaos på 1. etage er ikke sundt. Det måtte jeg se i øjnene på et tidspunkt. Hvem kender ikke det – man forsøger desperat at følge med en stigende mængde arbejdsopgaver, tror hele tiden ”det bliver bedre lige om lidt”, men blot for at ende i rent personligt kaos og faktisk også ineffektivitet. Et par år med den livsstil påvirker naturligvis også hjemmefronten.

Hvor er jeg glad for jeg startede på coaching hos Peter. Et psykologforløb var ikke mig. Jeg var af den overbevisning, at det gik alt for langsomt. Jeg havde jo travlt. Så kom Peter ind i billedet, og det blev hurtigt et vendepunkt.
Allerede efter 1. gang havde jeg et værktøj til at få ”slukket ildebranden”. Og det fortsatte hen over de næste sessions – når jeg gik ud ad døren, gik der ikke mange timer inden jeg havde nye værktøjer på mailen. Fantastisk at få opsummeret hvad der var talt om, for man kan ingenting huske til at begynde med. Jeg var til alles forbavselse tilbage på job allerede efter 5 uger.
Peter er særdeles empatisk, lyttende og forstår i den grad både at vejlede og provokere på den gode måde. Det skal der også til.
Kan man få tilbagefald?  Naturligvis, men i den situation har jeg haft god brug af vores korrespondance med gode råd, hvor man kan sige ”nåe ja” til sig selv og korrigere sin adfærd.
Hermed mine bedste anbefalinger.

Betty 65 år, 2021

Tusinde tak for din super gode og hurtige indsats….da det kneb….


Annika 28 år, 2020

Mit coaching forløb hos Peter har været fantastisk. Gennem nogle gode værktøjer og samtaler har jeg formået at komme videre på meget kort tid. Han har lært mig at leve i nuet og ikke tænke så meget på fremtiden. Lært mig at sige fra og sætte mig selv i fokus. Hans gode humør smitter af på en og man føler sig tryk ved hans samtaler. Jeg kan varmt anbefale Peter som en dygtig og professionel coach. Af hjertet tak.

Kristian 34 år, september 2016

Jeg havde det i en periode sådan, at jeg bildte mig selv ind, at jeg vidste, hvad andre mennesker mendte uden egentlig at vide det. Jeg havde et tankemønster af antagelser på andres vegne. Det var med til at give mig et manglende gå-på-mod. Jeg isolerede mig fra sociale relationer, fordi jeg var overbevist om, at jeg ikke ville lykkes. Og at det til sidst ikke var umagen værd. Så jeg tog en beslutning om at gøre op med det, og valgte at søge coaching ved Peter Meldgaard. 

Efter at jeg har afviklet et coachingforløb ved Peter, har jeg fået nogle virkelig gode værktøjer til at forholde mig til mine tanker samt at skabe mine egne leveregler igennem en åbent og positivt perspektiv til tingene. Jeg har lært igennem forløbet at forholde mig til virkeligheden og med mit eget valg at oparbejde en støttendende holdning, der hjælper mig mod målet om et bedre selvværd og motiverende livsbalance.

Peter har en bred viden og erfaring inden for coaching, og han var god til både at sætte sig ind i min situation samt til at komme ind til årsagens kerne. Og med et åbent sind og et smil på læben, er han nem at snakke med.

Jeg kan varmt anbefale Peter Meldgaard, som en god vejledende coach.

Ida, 24 år, august 2016

Peter har givet mig troen på det gode liv tilbage. Jeg henvendte mig til Peter i marts 2016, efterjeg fik konstateret en moderat depression af min læge.

Peter tog i mod mig med en utrolig empati, stor venlighed, og han har helt fra starten haft troen på, at jeg kunne blive glad igen. I sessionerne har vi sammen arbejdet på at ændre mine tankemønstre til det positive, og Peter har givet mig værktøjerne til at optimere min hverdag, mit humør og mit selvværd.

At starte til terapi hos Peter, er dén absolut bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.
Jeg giver min varmeste anbefaling til Peter.

Oliver 18 år, juli 2016

Efter en lang periode med dårligt humør, lavt selvværd og tankemylder valgte jeg at søge hjælp hos Peter – det har vist sig at være en yderst god og livsforandrende beslutning.
Peter har opnået en forståelse af hvem jeg er som person, og med sin humor og varme personlighed er vores samtaler blevet ekstremt lærerige og spændende.
Men det er ikke bare Peter der fortæller mig hvad der er galt og hvad jeg skal gøre, nej, han formår at inddrage dig i samtalen og får dig til at finde svarene selv, hvilket føles meget givende. Derudover er Peter yderst venlig og et meget spændende menneske.
På nærmest ingen tid, formodede Peter at hjælpe mig med mine problemer, i en sådan en grad, at jeg følte at de var “løst”, og jeg har det idag meget bedre end da jeg startede ved Peter – så døjer du med noget, og vil du have hjælp der virker, også i det lange løb, så gør dig selv en tjeneste og opsøg Peter.

Ulla 64, juni 2016

Peter er en meget empatisk og favnende terapeut. Han mestrer at lytte og at læse sin klient, og han formår at få klienten til at føle sig tryg i hans nærvær, hvilket er yderst vigtigt i en coaching/terapeutisk session.
Samtidig evner han at finde ind til og fokusere på det væsentlige for at identificere problemets kerne.
Med det som udgangspunkt arbejdede Peter og jeg os frem til løsninger på de problemer, der var grunden til, at jeg opsøgte ham.

Jonathan 23 år, juni 2016

Jeg har prøvet både psykolog og psykiater, hvilket hjalp i begrænset omfang. Så begyndte jeg hos Peter, og allerede efter et par samtaler følte jeg mere fremskridt end jeg tidligere havde haft. Hjemmeopgaver og opfølgning på disse til hver samtale hjalp med at give struktur og mål at nå i hverdagen, som jeg personligt syntes hjalp meget. Peter er rar og let at snakke med, og det er altid hyggeligt uden at det går ud over professionaliteten. Jeg vil klart anbefale Peter. Tusind tak.

Susse 57 år, december 2015

Efter mange års søgen gennem den ene psykolog, terapeut og coaching efter den anden, fandt jeg endelig Peter foråret 2015 og halleluja det hjalp.

Peter har på sin umiddelbare, menneskelige og forstående måde, fået fat i essens, af hvem jeg er.

Med både lune, humor, alvor har han formået, at draget mig ind i samtalerne, så jeg selv kunne finde de svar, jeg har ledt efter, siden jeg var en lille pige.

Jeg har i mange år følt mig mindreværdig, underlegen, ”grim” og uelsket dog ganske uden grund. Nu har jeg gennem det sidste halve år, ved hjælp af indsigt, gode samtaler, hjemmeopgaver, og stor støtte og indsigt fra Peter, fundet de redskaber, tankemønster og leveregler der skal til, for at jeg kan se mine ”monstre” i øjnene, og få dem udryddet.

Så vil, og kan jeg fremadrettet kunne lære og leve, som den jeg i virkeligheden er – god nok.

Udover det så er Peter et meget venligt og følsomt menneske med stor indlevelse og empati, dog uden at tabe tråden eller grunden til han er der. Det betyder ekstremt meget, når man selv sidder med følelserne uden på tøjet.

Tak for det Peter

Sheila 21 år, marts 2015

Jeg har været i behandling hos Peter for OCD og angst. Peter har derudover hjulpet mig med at få styr på mit selvværd, min selvtillid og hjulpet mig med at finde en balance i mit liv.
Han er en empatisk, neutral, hjælpsom og respektfuld person. Peter har masser af humor, men er samtidig god til at bringe alvoren tilbage i samtalen.   Peters terapi-stil er trygt, fortrolig, beroligende, og rummelig – hvilket gør at man glæder sig til hver aftale.   Mit resultat af behandlingen blev; at jeg via. mine støttende regler, kan komme igennem hverdagen uden at få lyst til at tjekke/kontrollere. Mit forløb hos Peter har medført at jeg fået min hverdag tilbage – en hverdag som ikke er plaget af angst og OCD.   Jeg vil klart anbefale MySession til andre som har det svært.

Steven 28 år, maj 2015

Peter er en meget engageret og kompetent coach, der er i stand til at give motiverende og reflekteret sparring omkring alt fra små grublerier til livets store spørgsmål. Han er fantastisk til at skabe struktur og overblik i selv de mest komplekse problemstillinger. Han holder en på sporet og er ikke bange for at udfordre og stille skarpt. Samtidig er han meget empatisk, konstruktiv og dygtig til at give konkrete og handlingsorienterede redskaber, der gør en markant forskel på både kort og langt sigt. Han er med andre ord en ærlig sparringspartner, der i stand til at få en til tænke, reflektere og tage ansvar for sit eget liv.

Anne Mette 49 år, december 2015

Peter fastholder og tydelig gør den vej jeg er ved at tage – hvis jeg ikke havde Peter, så var døren til mit nye liv forblevet lukket.

Peter har en evne til at få svære beslutninger til at blive lettere at tage – han bidrager med historier fra sit eget liv, og styrker en i, at man er ok.

Jeg har prøvet flere forskellige coaches, Peter er ikke en typisk coach – han bruger teknikkerne, men man opdager det ikke.

Thomas 46 år, august 2015

I forbindelse med en nedtur med stress, startede jeg hos Peter for at få styr på mit arbejds- og privatliv og de tanker jeg havde i den forbindelse. Igennem vores givtige samtaler og hans behagelige og kompetente måde at få mig til at se mit liv på, har jeg igen fået styr på værdierne som jeg skal leve mit liv efter, for at være i balance med mig selv.
Peter er en rolig og tillidsvækkende coach at have samtaler med og jeg blev hurtigt tryg ved vores samtaler, selv om jeg var lidt skeptisk inden jeg startede hos ham. Jeg kan varmt anbefale Peter som coach.

Lars 30 år, november 2015

Da jeg henvendte mig til Peter for godt et år siden, følte jeg at min tilværelse og personlighed krævede et ”boost” pga. større humørsvingninger, hvilket påvirkede mit liv negativt. Efter et forløb hos Peter på ca. 9 måneder, hvor fokus specielt har været på personlige værdier, tabuer, verdenssyn og en selvstændiggørelse, har jeg oplevet en større tilfredsstilles og velbehag ved mit liv. Nu ser jeg muligheder frem for forhindringer!

Jeg kan på det varmeste anbefale at tage kontakt til Peter, lige meget om du er svært depressiv, eller du blot vil konfrontere dine indre ”dæmoner

Patrick J. 34 år, juni 2015

Jeg har i første halvdel af 2014 været i et coachingforløb hos Peter. Forløbet har i den grad løftet mig ud af en flerårig periode med tristhed og depression, som primært havde afsæt i min mistrivsel på jobbet.
Det har ikke alene været den proces jeg er blevet ledt kyndigt igennem, men ligeså meget Peters til tider anderledes vinkler, hans eget livssyn og prioriteringer, som har inspireret og skubbet mig i gang.
Peter har helt klart en meget stor aktie i, at jeg har vendt nedtur til optur for de ting, som betyder meget i mit liv.

Allan 27 år, maj 2015

Min oplevelse med Peter har været hjælpende, positiv og over alle forventninger.
Jeg har gennem en del samtaler med Peter, indenfor de sidste 9 mdr, fået highlighted en del emner oppe i mit hoved:)
Jeg har blandt andet fået bugt med stressfaktorer der både var til stede på job såvel som i privaten. En del deprimerende tanker og følelser er forsvundet og jeg er generelt begyndt at tænke mere positivt.
Den vigtigste del for mig, der er ændret, er hele min tankegang der før har været styret af den famøse “man”, altså den stemme og tanke hvor mange skifter “jeg/mig” ud med “man” og derefter ikke tager det samme ejerskab for selve tanken eller handlingen. Efter jeg er startet med at tage ansvar og ejerskab for netop disse tanker og handlinger er jeg blevet mere klar over hvad jeg egentlig føler og mener. Mener selv at dette er grunden til at det er gået så godt ved at snakke med Peter.
Peter er god til at se små ting i samtalerne, der bliver fanget med det samme og diskuteret.
Vil helt klart anbefale Peter, både privat- og i arbejdslivet.

Susan m. 64 år, marts 2015

Inspirerende bidrager til at forandre ens syns på tingene til en mere positiv måde.